Ambasador Z.Paolo FORESTI

SH.L.U.J "Wisdom University" eshte nje institucion prestigjioz, i cili do te kontribuoje ne menyre efektive,
ne token e mrekullueshme te shqiponjave, per formimin e nje klase drejtuese, moderne e te lire, qe do te mundesoje sinqerisht Shqiperine dinjitoze ne familjen europiane, ne formesimin e nje komuniteti te drejte dhe rezultativ. Te drejtat e barabarta te individit ne nje shoqeri moderne, do te ofrojne dhe mundesi te njejta arsimimi.
Me perulje, por dhe me krenari, po marr pjese ne kete nisme fitimtare, qe i ben akoma me te qendrueshme dhe te forta lidhjet e mia personale me vendin tuaj.“.

Brunilda paskali

SH.L.U.J "Wisdom University" ka ne qender te vemendjesse tij integritetin dhe autonomine e trupes akademike, cilesine e larte ne mesimdhenie dhe krijimin e kushteve dhe te infrastuktures optimale per studentet.
Perzgjedhja e stafit akademik dhe afrimi i specialisteve dhe pedagogeve me te mire ne fushat perkatese ka qene dhe mbetet prioritet. Rezultatet e arritura tregojne se ky universitet ja ka dale.
Te jeshe pjese e nje institucioni kaq prestigjoze eshte pergjegjesi dhe sfide e vazhdueshme. persosmeria arrihet duke kerkuar gjithmone me shume nga vetja e nga te tjeret. Por perpos punes se vazhdueshme qe ka bere, jam krenare qe ky institucion ka a rritur te realizoje objektivat e tij.

Plato (Ancient Greek Philosopher)

"Knowledge is the food of the soul.”

Rreth nesh

SH.L.U.J "Wisdom University"

Ky Universitet
• I jep krahe endrres per t’u edukuar e rritur ne gjirin e nje komuniteti europian
• Te ben te besosh ne ndryshime jetdhenese
• Te ofron standarte perendimore ne komunikim dhe dituri
• Te lehteson barrierat institucionale
• Te rrit si protagoniste ne tregun e punes, per nje atdhe me te mire per te gjithe
Universiteti "Wisdom" eshte shkolle e larte jo-publike, liçencuar me VKM nr.254, dt.27.02.2008 per zhvillimin e programeve te studimit ne fakultetin e drejtesise dhe psikologjise. .

Le te na udheheqe DITURIA- Arti i IDEVE

i ngritur ne praktike shkencore Kulti mesimdhenies dhe Kerkimi Akademik prane njeriut dhe per njeriun.
UNIVERSITETI WISDOM eshte i hapur dhe transparent perballe sfides arsimdashese qe ka ndermarre, sepse aktiviteti dhe kreativiteti i tij zbulohet dhe mbeshtetet ne keto parime themelore

Ambicja per zhvillim

qe nenkupton kerkim shkencore universitar dhe serish aplikimin e vazhdueshem te kerkimit shkencor, Brenda kuadrit te nje infrastrukture moderne dhe koherente; art krijues ne hartimin e kurrikulave, dhe rritja e nivelit te stafit akademik duke ecur dhe permiresuar teknikat klasike dhe ato moderne te mesimdhenies.

Teknologjia e larte “WISDOM”

ofron per komunitetin e vet arsimdashes, sistemin me te larte dhe standartet me te fundit te shkences dhe te teknologjise, me sistemin interaktiv

Gjithcka eshte e mundur

Weber na meson se nuk mund te kete politika te suksesshme pa u nisur nga parimi i ndershmerise dhe pikerisht ky njeri i shquar hedh mesazhin e madh se pa kerkuar te pamunduren, nuk mund te realizojme te munduren. Ne iniciojme dhe mbeshtesim reformimin e thelle ne fushen e edukimit, duke u thelluar ne STUDIMET ANALITIKE